Contact Annemieke

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Annemieke

Mijn naam is Annemieke Bron en ben woonachtig in het mooie Assen. Goed, lekker en gezond eten vind ik erg belangrijk. Werken met gezonde en verse maaltijden trekt mij dan ook enorm aan, maar vooral de contacten met mensen is echt mijn passie. Want hoe leuk is het om blije gezichten te zien nadat ik weer heerlijke verse maaltijden heb gebracht en even gezellig heb bijgepraat?

Het is ontzettend dankbaar werk waar ik energie van krijg. Mijn werkverleden is altijd klantgericht en ondernemend geweest dus om zelfstandig ondernemer te worden is voor mij een droom die uitkomt. Te starten als franchisenemer bij Maaltijd Compleet is zeker de uitdaging die bij mij past.

Ik ga Assen voorzien van onze maaltijden maar tevens een breed gebied van het mooie Drenthe er omheen. Ik ben al een tijdje bekend met deze mooie formule en ik ben erg enthousiast over de heerlijke verse maaltijden die ik uiteraard zelf ook heb geproefd. Maaltijd Compleet biedt een uitstekende combinatie van gezond, lekker en gemak. 

Bent u helaas niet meer in staat om zelf te koken, alleenstaand of heeft u geen zin en tijd om uitgebreid te koken dan is wellicht Maaltijd Compleet een prettige oplossing voor u. Vegetarisch of een bepaald dieet? Ook dat is mogelijk. Laat u eens verrassen door één van onze uitgebreide proefboxen. Het bestellen van een proefbox is een mooie start om met Maaltijd Compleet kennis te maken en uiteraard met mij. 

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen dan kunt u mij per mail of telefonisch bereiken. Ik kom graag bij u thuis om de mogelijkheden en uw wensen samen te bespreken. Ik ben in ieder geval erg enthousiast, ik hoop u nu ook!

 

Telefoon

0592-250444

Email

annemieke@maaltijdcompleet.nl

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €24,50 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.
Winkelwagen