Contact Bastian

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Bastian Spaan

‘Hallo, ik ben Bastian, de drijvende kracht achter onze lokale tak van Maaltijd Compleet hier in de regio Tilburg.

Een aantal jaar geleden bezorgde ik medicatie voor de apotheek bij ouderen thuis, en die interacties waren altijd de hoogtepunten van mijn dag. Ik ben sociaal ingesteld, en het contact met mensen, hun verhalen en levens, daar haal ik mijn energie uit.

Deze liefde voor sociale verbinding, gecombineerd met mijn voorliefde voor gezond en smakelijk eten bracht me bij het idee om verse maaltijden te gaan bezorgen. Als ondernemer wil ik niet alleen uitmuntende maaltijden bieden, maar ook een moment van warm menselijk contact.

Elke keer stap ik met dezelfde missie in mijn bezorgauto; niet alleen maaltijden leveren, maar ook een luisterend oor en een helpende hand bieden. Het is voor mij vanzelfsprekend om even bij u te blijven voor een gezellig praatje of om te helpen met het opwarmen van uw maaltijd, als dat nodig is. Dat is voor mij net zo waardevol als het bezorgen van een voedzame maaltijd.

Heeft u interesse in de heerlijke maaltijden van Maaltijd Compleet? Voor €24,50 ontvangt u 4 verschillende maaltijden die u vrijblijvend kunt proeven. Laat me weten wat uw smaak is en ik zorg met plezier voor de rest.

Telefoon

013 2340230

Email

bastian@maaltijdcompleet.nl

Blijf op de hoogte

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €24,50 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.
Winkelwagen