Heeft u vragen?

Contact Chahid

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Chahid

Mijn naam is Chahid Buzambu. Ik kom uit de mooie kustplaats Vlissingen, waar tegenwoordig ook Maaltijd Compleet is gevestigd. Maaltijd Compleet staat voor kwalitatief eten en een goede organisatie waar klantgerichtheid en persoonlijke benadering hoog in het vandaal staan. In de provincie Zeeland ga ik jullie daarom voorzien van heerlijke, verse, gevarieerde en gezonde maaltijden. Een mooie mix van gerechten die voldoen aan jouw wensen.

Wil of kan je een aantal dagen in de week niet koken, of zijn er andere wensen en behoeften? Maak dit bespreekbaar. Maaltijd Compleet brengt jouw wensen en behoeften in kaart.

De maaltijden met verse producten worden tot in je keuken bezorgd. We zijn volop in beweging en staan altijd voor jou klaar.

Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, dan ben ik zowel telefonisch als per mail bereikbaar. Graag kom ik bij jou langs om meer te vertellen over onze vele mogelijkheden op het gebied van variatie, dieetwensen, hoofdgerechten en voor- en nagerechten.

Graag tot ziens!

Telefoon

0118-234888

Email

chahid@maaltijdcompleet.nl

Blijf op de hoogte

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €20 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.