Contact Giovanni en Gabriëlle

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Giovanni en Gabriëlle

Hallo, wij zijn Giovanni en Gabriëlle Terborg en zijn woonachtig in het snelgroeiende Almere. Bij Maaltijd Compleet hebben we een passie voor heerlijke en gezonde maaltijden. Wij willen u helpen om te genieten van smaakvolle gerechten die niet alleen voedzaam zijn, maar ook gemakkelijk in uw drukke leven passen.

Bij Maaltijd Compleet begrijpen we dat het leven soms hectisch kan zijn. Daarom staan wij klaar om uw maaltijden te bezorgen, zodat u kunt genieten van heerlijk eten zonder de stress van koken of boodschappen doen. Of u nu op zoek bent naar gezonde maaltijden voor één persoon, recepten met zachtere texturen of tips voor het omgaan met bepaalde voedingsbehoeften, we bieden een breed scala aan gerechten van klassiekers tot internationale smaken zodat er voor elk wat te kiezen is.

Vanuit ons Christelijk geloof hechten we veel waarde aan naaste liefde. Onze missie is om maaltijden te bezorgen met aandacht, zorgvuldigheid en liefde voor detail. We willen niet alleen voedzaam en smaakvol eten bieden, maar ook een gevoel van warmte en verbondenheid.

Kun of wilt u niet langer dagelijks in de keuken staan? Dan is Maaltijd Compleet wellicht de uitkomst voor u. Met ons ruime assortiment aan maaltijden kunnen we rekening houden met vegetarische maaltijden, maar ook met verscheidene dieetwensen. Bent u benieuwd of dit wellicht iets voor u kunt zijn? Probeer dan een van onze proefboxen om kennis te maken met onze maaltijden.

We kijken ernaar uit om samen met u te genieten van de kunst van lekker eten. Heeft u vragen, suggesties of opmerkingen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Eet smakelijk!

Telefoon

036-2340085

Email

terborg@maaltijdcompleet.nl

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €24,50 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Winkelwagen