Contact Lindy Reniers

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Lindy Reniers

Mijn naam is Lindy Reniers en ik ben woonachtig in het mooie Brabantse Oosterhout. 

Vers, gezond en elke week anders, dat is mijn motto. Goed, lekker en gezond eten vind ik erg belangrijk.  

Heeft u moeite om elke dag een gezonde, verse maaltijd op tafel te zetten? Maak dan kennis met Maaltijd Compleet, dé oplossing voor uw eetbehoeften. Voorkeur voor vlees, vis of vegetarische gerechten, er is een ruime keuze aan smakelijke opties. Volgt u een dieet? Ook dat is geen probleem bij ons. 

Laat u eens verrassen door één van onze uitgebreide proefboxen. Het bestellen van een proefbox is een mooie start om met Maaltijd Compleet kennis te maken en uiteraard met mij. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe wij uw dagelijkse maaltijden kunnen verzorgen.

 

Bij Maaltijd Compleet streven we ernaar om uw leven een stukje gemakkelijker te maken en tegelijkertijd heerlijke maaltijden aan te bieden. Wij zijn uw partner als het gaat om een gezonde en smakelijke maaltijd.  

Kortom: Maaltijd Compleet staat voor gemak, gezondheid en kwaliteit. Wij leveren verse kant-en-klare maaltijden bij u thuis, zodat u kunt genieten van een heerlijke en zorgeloze maaltijd.  

Telefoon

0162 238500

Email

lindy@maaltijdcompleet.nl

Blijf op de hoogte

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €24,50 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.
Winkelwagen