Heeft u vragen?

Contact Marco

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Marco

Mijn naam is Marco de Koning en woon in Zwaag. Van origine slager maar ook veel ervaring in de retail (supermarkten) en sinds september 2022 (trotse) eigenaar van slagerij Kersenboogerd in Hoorn.

Momenteel is het erg belangrijk om een totaal oplossingen te bieden op het gebied van eten en drinken. Ik heb gekozen om naast mijn slagerij, de bezorgservice Maaltijd Compleet te exploiteren, waarom:

  • Verse, gezonde en verantwoorde maaltijden
  • Gemak
  • Persoonlijk contact met de klant
  • Een variatie aan hoofd-, voor- en nagerechten
  • Wisselend assortiment
  • Diëten, allergie, vegatarisch en “vloeibaar” is allemaal mogelijk

Het bovenstaande past is mijn visie: Smaakvol en bewust genieten.

Ik vind het belangrijk dat klanten ontzorgt worden en kunnen vertrouwen op hetgeen wat ik beloof. In Hoorn en omstreken ga ik de maaltijden bezorgen.

Bent u helaas niet meer in staat om zelf te koken, alleenstaand of heeft u geen zin en tijd om uitgebreid te koken dan is wellicht Maaltijd Compleet een prettige oplossing voor u. Vegetarisch of een bepaald dieet? Ook dat is mogelijk. Laat u eens verrassen door één van onze uitgebreide proefboxen. Het bestellen van een proefbox is een mooie start om met Maaltijd Compleet kennis te maken en uiteraard met mij. 

Bent u nieuwsgierig geworden wat ik voor u kan betekenen dan kunt u mij per mail of telefonisch bereiken. Ik kom graag bij u thuis om de mogelijkheden en uw wensen samen te bespreken. Ik ben in ieder geval erg enthousiast, ik hoop u nu ook!

Telefoon

0229 311 011

Email

marco@maaltijdcompleet.nl

Blijf op de hoogte

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €24,50 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.
Winkelwagen