Heeft u vragen?

Contact Ricardo

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Ricardo

Mijn naam is Ricardo Jansen en woon in Leusden. Ik ken de regio goed en woon centraal in het verzorgingsgebied. Ik kwam een aantal maanden geleden in contact met het concept van Maaltijd Compleet en was snel overtuigd; goede organisatie met kwalitatieve lekkere maaltijden, enthousiaste collega-ondernemers en de persoonlijke benadering naar onze klanten gaven mij de doorslag om ook hiervoor te kiezen. Dienstverlening vind ik vanzelfsprekend en het hebben van persoonlijk contact erg leuk en belangrijk naast een goede service! Als u geïnteresseerd bent of vragen heeft, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Samen kunnen we kijken wat Maaltijd Compleet voor u kan betekenen.

Telefoon

033-2340666

Email

ricardo@maaltijdcompleet.nl

Blijf op de hoogte

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €20 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.