Heeft u vragen?

Contact Ineke

Voor vragen en informatie

Neem contact op met Ineke

Mijn naam is Ineke Wagenaar.

Mijn opleiding heb ik gedaan in Groningen aan de middelbare Hotelschool. Om gezin en werk beter te kunnen combineren kwam ik in de schoonmaakbranche en pakkettenbezorging (PostNL) terecht. Daarna werd de detailhandel mijn werkgebied. Kortom, de mens en de gastvrijheid zijn steeds terugkomende aspecten geweest in mijn carrière, en staan bij mij hoog in het vaandel.

De regio Groningen is mijn verzorgingsgebied. Maaltijd Compleet heeft goed verzorgde en verse maaltijden van hoge kwaliteit; met veel keuze zodat voor eenieder altijd een lekkere verse maaltijd op tafel staat. Heeft u een dieet of andere maaltijd zorg (zoals allergieën), laat het ons weten! Voor alles is er een oplossing.

De verse maaltijden kunnen uitkomst bieden voor gezinnen wie niet altijd, door bijvoorbeeld sport of andere bezigheden, met elkaar aan tafel kunnen zitten eten. Het kan ook zijn dat u geen zin heeft in koken, of wellicht kunt u niet meer koken door lichamelijk ongemak. Hoe lekker is het dan dat u de door u uitgekozen maaltijd in de koelkast heeft staan? Wij zorgen graag voor u!

Graag kom ik bij u thuis om nog meer te vertellen over de rijkelijke keuzes van de maaltijden. Nieuwsgierig? Bel 050-2340201

Telefoon

050-2340201

Email

ineke@maaltijdcompleet.nl

Blijf op de hoogte

Vul het contactformulier in

Contactformulier

Meest gestelde vragen

Onze kant en klaar maaltijden zijn eenvoudig via een pinbetaling aan de deur of door middel van een betaalverzoek te betalen.

U kunt onze maaltijden eenvoudig via deze link bestellen. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op.

Een Maaltijd Compleet proefbox kost €20 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Een proefbox is dé manier om erachter te komen of kant en klaar maaltijden iets voor u zijn.

Zeker! De kant en klaar maaltijden worden niet alleen uiterst secuur en vers bereid, maar de ingrediënten waar wij mee werken zijn ook nog eens heel gezond. Wij streven ernaar om gezonde kant en klaar maaltijden tegen een scherpe prijs aan te bieden. Dit ziet u dan ook echt terug in onze maaltijden.

Door ons ruime assortiment aan verschillende kant en klaar maaltijden zit er altijd iets voor u tussen! Ook als u vegetarisch bent kunt u genieten van onze maaltijden. Heeft u een maaltijd op het oog maar is deze niet geheel vegetarisch? U kunt eenvoudig aan ons doorgeven welk ingrediënt u liever niet in de maaltijd wilt hebben.