smaakvol gemak en een glimlach aan huis

Ons verhaal

Frans en Jeroen - Maaltijd Compleet

"Als eigenaar van een franchise die zich richt op het bezorgen van verse kant-en-klare maaltijden aan huis, begrepen we dat er een dieper doel schuilging achter onze inspanningen." - Jeroen

In een wereld waar gezonde voeding een steeds grotere uitdaging wordt te midden van toenemende verspilling, de noodzaak van verduurzaming, het razende tempo van het moderne leven en de groeiende wens om langer zelfstandig te wonen, ontstond ons verhaal. Als eigenaar van een franchise die zich richt op het bezorgen van verse kant-en-klare maaltijden aan huis, begrepen we dat er een dieper doel schuilging achter onze inspanningen. We zagen de groeiende behoefte aan voedzame maaltijden die de drukke tweeverdieners, de ouderen die graag onafhankelijk willen blijven, en degenen die simpelweg geen tijd hebben om te koken, zouden ondersteunen.

"Heerlijke, voedzame maaltijden bereiden en persoonlijke aandacht schenken aan degenen die ons het vertrouwen geven om deze kant en klare maaltijden te leveren" - Frans

Dit besef inspireerde ons om een visie te omarmen: het creëren van een gezonde en warme maaltijdcultuur die niet alleen smaakvol gemak biedt, maar ook de gemeenschappen versterkt en een stralende glimlach op het gezicht van onze klanten tovert. Onze missie is simpel: heerlijke, voedzame maaltijden bereiden en persoonlijke aandacht schenken aan degenen die ons vertrouwen, en zo een standaard zetten voor vers bereide maaltijden aan huis, terwijl we een warme en gastvrije sfeer behouden.

Verse gezonde kant en klaar maaltijden - Maaltijd Compleet

Visie (onze ambitie voor de toekomst, waar streven we naar?)

Het creëren van een gezonde en warme maaltijdcultuur waarin we gemeenschappen versterken en ouderen, zelfstandigen en drukbezette individuen ondersteunen door middel van smaakvol gemak.
Wij hebben de overtuiging dat verse en gevarieerde maaltijden tegen een scherpe prijs de Nederlandse markt gaat veroveren.

Missie (en hoe gaan we dat doen?)

Onze missie is om heerlijke, voedzame maaltijden te bereiden en persoonlijke aandacht te bieden aan onze klanten, waardoor we een lach op hun gezicht toveren en hun dagelijks leven vereenvoudigen. We streven ernaar om de gouden standaard te zijn in het leveren van vers bereide maaltijden aan huis, terwijl we een warme en gastvrije sfeer in stand houden. Het is wat ons elke dag motiveert om het beste uit onszelf te halen, doordat we de mogelijkheid krijgen om mensen te helpen om gezonde maaltijden te eten.

Winkelwagen