Wat doen wij?

Onze maaltijdbezorging

Frans en Jeroen - Maaltijd Compleet

Onze kant en klaar maaltijden

Wij bereiden ultra verse, gezonde en smakelijke kant en klaar maaltijden voor iedereen met de beste maaltijdbezorging. De grootte van de porties liggen tussen de 450 en 500 gram op basis van de aanbevelingen van het Voedingscentrum. Met onze wisselende menu’s zit er dan ook altijd een geschikte maaltijd voor u tussen. Bekijk wat er deze week op het menu staat!

Vers, gezond en elke week anders!

Kunt u ook zo genieten van een heerlijke maaltijd? Wij ook! Onze maaltijden worden bereid met verse ingrediënten waarbij er rekening wordt gehouden met bijvoorbeeld uw smaakvoorkeur. Kant en klaar maaltijden zijn dan ook ideaal voor iedereen die weinig tijd heeft, liever niet wil koken of niet in staat is om te koken.

Maaltijden aan huis: Zo werkt het

Heeft u één van onze maaltijden op het oog? De maaltijden van Maaltijd Compleet worden dagelijks vers bereid door onze professionele koks. Heeft u bepaalde voedingsgewoonten of volgt u een dieet? Geen probleem! De kant en klaar maaltijden worden volledig naar wens voor u gemaakt. Vervolgens komt uw vaste bezorger de maaltijden aan huis brengen.

Kant en klaar maaltijden bewaren

Wilt u lang kunnen genieten van onze maaltijden? Houd er dan rekening mee dat de maaltijden op de juiste manier verwarmt en bewaart moeten worden. De maaltijden kunt u in de koelkast en vriezer bewaren. Bewaart u de magnetronmaaltijden in de koelkast? Zorg er dan voor dat de temperatuur rond de 4 graden ligt. U kunt de maaltijden een week lang in de koelkast of eventueel langer in de vriezer bewaren.

maaltijdbezorging
kant en klaar maaltijden

Maaltijden verwarmen

Prik voor het verwarmen eerst wat gaatjes in de folie. Vervolgens kunt u de maaltijd direct uit de koelkast opwarmen. Voor de oven geldt 30 minuten op 130 graden. Voor de magnetron geldt 4 á 5 minuten op 800 Watt. Zolang het verwarmen en bewaren van onze maaltijden op de juiste manier wordt uitgevoerd kunt u genieten van een heerlijke smaaksensatie.

Winkelwagen