Proefbox

Verse en complete maaltijden

Ontdek onze wereld van smaak met onze unieke Proefbox!

Bent u nieuwsgierig naar de verrukkelijke wereld van Maaltijd Compleet? Dan is onze Proefbox de perfecte start voor u! Voor slechts een eenmalige investering van €24,50 krijgt u de kans om vier van onze heerlijke, met liefde bereide maaltijden door professionele koks te ontdekken.

Onze smaakvolle belofte

🍽️ Waarom u de Maaltijd Compleet Proefbox niet wilt missen:

  • Diversiteit in smaak: Onze Proefbox bevat vier verschillende maaltijden die onze culinaire variatie weerspiegelen. Van klassieke favorieten tot eigentijdse smaakcombinaties, u zult een reis van smaken ervaren die de smaakpapillen prikkelen.
  • Vers en gezond: Onze maaltijden zijn bereid met verse, hoogwaardige ingrediënten en zonder kunstmatige toevoegingen. Geniet van gezonde maaltijden zonder gedoe.
  • Smaakvol gemak: Geen tijd of mogelijkheid om te koken? Met onze Proefbox hoeft u niet te stressen over maaltijdbereiding. We leveren ze rechtstreeks bij u thuis, klaar om op te warmen en te eten.
  • Geen verplichtingen: Geen abonnementen, geen verplichtingen. Bestel de Proefbox wanneer het u uitkomt, zonder verdere verplichtingen.

Volg ons op social media

Verse goulash gezonde kant en klaar maaltijden - Maaltijd Compleet

Er zijn 3 type Proefpakketten:

  • Hollandse glorie proefpakket; met 4 vertrouwde verse maaltijden zoals ouderwetse stamppot, runderhachee of sucadelappen.
  • Wereldgerechten proefpakket; met 4 toppers uit het buitenland zoals authentieke Italiaanse lasagne en Chinese babi pangang.
  • Vega-variatie proefpakket; 4 uitgebalanceerde maaltijden waar groente centraal staat met een goed gevulde macaroni tot vegan cordon bleu en nasi goreng.

Vindt u het lastig om te kiezen uit een Hollandse glorie, een Wereldgerecht of een Vega-variatie proefpakket? Combineer dan de gerechten die u zou willen proberen. Alle proefpakketten worden geïnspireerd op onze weekmenu’s. Overleg hiervoor met een van onze collega’s (ook wanneer er allergieën of dieetwensen zijn).

"We hebben inderdaad met smaakvol gemak gegeten"

Ervaring Renate

“Mijn leven kenmerkt zich door hectiek, van het opvoeden van 3 pubers (als alleenstaande moeder) tot het fulltime werken bij een middelgroot bedrijf. Een gezonde, voedzame en vooral snelle maaltijd op tafel zetten, schiet er dan wel eens bij in. Vandaar dat ik een Proefbox van Maaltijd Compleet heb geprobeerd. Er is veel keus en zelfs mijn zoon die vegetariër is, heeft heerlijk gegeten. Het is inderdaad zoals ze zeggen; met smaakvol gemak.” 

Maaltijd Compleet Proefbox bestellen

Maak voor €24,50 kennis met de smaakvolle en gemakkelijke wereld van Maaltijd Compleet en laat ons u verrassen met onze culinaire creaties. Klaar om te proeven?

Winkelwagen