Proefbox

Verse maaltijden

Probeer een proefbox

Heeft u altijd al eens verse maaltijden willen proberen? Dit is uw kans. Wij bieden diverse maaltijden aan tegen een scherpe prijs. Speciaal voor u hebben wij de proefbox samengesteld. Ideaal als u geïnteresseerd bent in kant en klaar maaltijden, maar u niet zeker weet of het wel echt iets voor u is.

kant en klaar maaltijden

Verse proefbox opvragen

Wat is een proefbox?

Een proefbox is voor iedereen die geïnteresseerd is in de maaltijden van Maaltijd Compleet. De proefbox kost eenmalig €24,50 en bestaat uit vier verschillende maaltijden. Het voordeel van een proefbox is dat u deze geheel vrijblijvend kunt uitproberen. Zijn de kant en klaar maaltijden een echte uitkomst voor u? Dan kunt u ervoor kiezen om, nadat u de proefbox heeft uitgeprobeerd, wekelijks maaltijden bij ons te bestellen. De maaltijden aan huis worden door een vaste bezorger geleverd zodat u kunt profiteren van persoonlijke service. Onze bezorgers maken echt tijd voor u.

Volg ons op social media

verse maaltijden

Waarom kiezen voor een proefbox?

Twijfelt u of de proefbox met vier kant en klaar maaltijden iets voor u is? Eigenlijk is onze proefbox geschikt voor iedereen. U maakt kennis met onze maaltijden en de proefbox is geheel vrijblijvend. Geen vast abonnement, maar simpelweg genieten van een proefbox van Maaltijd Compleet.

Allergieën?

Diëten- en voedingsgewoonten

Het zou natuurlijk kunnen dat u op dit moment een dieet volgt of dat u bepaalde voedingsgewoonten hanteert. De magnetronmaaltijden van Maaltijd Compleet kunnen zo worden samengesteld dat deze volledig voldoen aan uw wensen. Dit geldt ook voor allergieën. Het enige wat u hoeft te doen is tijdens de bestelling doorgeven dat u bepaalde wensen heeft wat betreft de maaltijden aan huis. Wij zorgen ervoor dat de kant en klaar maaltijden door uw vaste bezorger worden afgeleverd!

Proefbox bestellen

Bent u benieuwd naar onze proefbox met vier kant en klaar maaltijden? Bestel dan nu de proefbox voor maar €24,50! Heeft u vragen over de magnetronmaaltijden of bezorging? Neem gerust contact met ons op.