kant en klaar maaltijden

Verse maaltijden

Voor ultra verse, gezonde en smakelijke kant en klaar maaltijden bent u bij Maaltijd Compleet aan het juiste adres. U kunt kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten om uw eigen 5-sterren restaurant te creëren. De grootte van de porties ligt tussen de 450 en 500 gram op basis van aanbevelingen van het Voedingscentrum. Met onze wisselende menu’s zit er dan ook altijd een geschikte kant en klaar maaltijd voor u tussen. Bekijk wat er deze week op het menu staat!

kant en klaar maaltijden

Onze voorgerechten

Een voorgerecht is, in de meeste gevallen, het eerste deel van een maaltijd. Als voorgerechten hebben wij heerlijke soepen in ons assortiment. De voorgerechten van Maaltijd Compleet zijn vers bereid en ook nog eens te bewaren in de koelkast. Onze voorgerechten kosten €1,89 per stuk.

Volg ons op social media

kant en klaar maaltijden

Onze hoofdgerechten

Na een voorgerecht volgt natuurlijk een overheerlijk hoofdgerecht. Ook de hoofdgerechten van Maaltijd Compleet zijn zeer divers. Gaat u deze week voor een broccolimix of gaat uw voorkeur meer uit naar een Hollandse stampot? Onze hoofdgerechten kosten €8,89 per stuk.

Onze nagerechten

De perfecte afsluiting van uw maaltijd creëert u met een heerlijk nagerecht… Onze nagerechten kosten €1,39 per stuk.

Weekmenu samenstellen

Door ons ruime assortiment kunt u zelf uw weekmenu samenstellen. Gaat u deze week voor een overheerlijke varkenshaas en volgende week voor gekookte aardappelen met een broccolimix? De menu’s staan niet vast en kunnen zo nodig aangepast worden naar uw wensen. Op deze manier eet u altijd iets lekkers!

Winkelwagen